Εκείνος φόρεσε κομψό γκρι κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ενώ εκείνη πρότεινε έναν φινετσάτο τρόπο να φορέσουμε τα animal prints: επέλεξε για την περίσταση ένα μάξι φόρεμα με διακριτικά λεοπάρ μοτίβα σε μικρό μέγεθος, που συνδύασε με αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις.

Σε μια συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, «συστήνοντάς» μας την αδερφή του, Κική, μέσα από μια νέα δημόσια εμφάνιση. Εκείνος φόρεσε κομψό γκρι κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ενώ εκείνη πρότεινε έναν φινετσάτο τρόπο να φορέσουμε τα animal prints: επέλεξε για την περίσταση ένα μάξι φόρεμα με διακριτικά λεοπάρ μοτίβα σε μικρό μέγεθος, που συνδύασε με αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος συμμετείχε σε έναν κύκλο εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, σε συνεργασία με μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ, που περιλάμβανε τρεις κύκλους δράσεων: Πρώτον, την ηχογράφηση 21 τραγουδιών, νέες μελοποιήσεις και ανασκευές δημοτικών κειμένων ή/και τραγουδιών με σύγχρονους καλλιτέχνες. Δεύτερον, μια συναυλία στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε επιμέλεια Σταύρου Ξαρχάκου και Λάμπρου Λιάβα με τους Polis Ensemble. Τρίτον, τη συναυλία «Θέλει αρετή και τόλμη το τραγούδι» στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, που ολοκλήρωσε τη σειρά μουσικών δράσεων. Ο Σταύρος Ξαρχάκος διεύθυνε ένα ορχηστρικό σύνολο, αποτελούμενο από κορυφαίους Έλληνες σολίστ, και παρουσίασε μία σουίτα εμπνευσμένη από 21 επίλεκτα δημοτικά τραγούδια, με ερμηνεύτρια την Ηρώ Σαία.

Πηγή: parapolitika.gr