Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την σύζυγο του, ενώ εξέφρασε και την θέληση του να αποκτήσει εγγόνι

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου,  Pop Up και μίλησε μεταξύ άλλων για την σύνδεση που αισθάνεται με τον κολλητό του φίλο, την σύζυγο του Ισιδώρα ενώ εξέφρασε με ενθουσιασμό την επιθυμία του να γίνει σύντομα παππούς!

Ο γνωστός καλλιτέχνης χαρακτηριστικά δήλωσε για τον κολλητό του φίλο: «Με τον κολλητό μου μάς ξεγένησσε ο ίδιος γιατρός και συγκινούμαι που το λέω, ο Γρηγόρης Λαμπράκης. Λες και η ζωή δεολογικά σε «πάει» από τη μέρα που γεννιέσαι. Εμένα η ζωή με πήγε σε αυτή την ιδεολογία. Να υπερασπίζομαι το άδικο, να μη βολεύομαι με τους συντηριτικούς».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σύζυγο του Ισιδώρα Σιδέρη: «Με την σύζυγο μου, Ισιδώρα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Χτίστηκε. Την αγάπησα για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στη σκηνή. Καλλιτεχνικά την ερωτεύτηκα. Μπήκαμε σε μια τέτοια διάσταση, αποδεχθήκαμε ο ένας τον άλλον, σεβάστηκε ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή του Alpha.

«Θέλω σαν τρελλός να γίνω παππούς! Άλλωστε, εντάξει, νομίζω ότι έχω αργήσει κιόλας. Το εύχομαι για την κόρη μου, να το κάνει» πρόδωσε, επίσης, με χαμόγελο, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πηγή: parapolitika.gr