Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε εχθές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ωστόσο μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media παρεξηγήθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο που φορά ένα βραχιολάκι νοσοκομείου, γράφοντας «F Covid 19», και όλοι πίστεψαν πως ο ηθοποιός κόλλησε κοροναϊό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ηθοποιός επανήλθε στα social media με μια σειρά από βίντεο, όπου τόνισε ότι το ανέβασε για πλάκα και πως δεν νοσεί από Covid-19, αντιθέτως πήγε για το εμβόλιο: 

«Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κοροναϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας. Ο,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει. Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος».

Πηγή: parapolitika.gr