Ο γνωστός ηθοποιός έχει αφήσει πίσω του τον Θωμά Κυπραίο – Είναι πλέον ο Αποστόλης Καρκατζός της νέας κωμικής σειράς του MEGA «Σχεδόν ενήλικες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή τον νέο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη κωμική σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που γράφει η Μυρτώ Κοντοβά για το MEGA.

«Είπα το “ναι” για πολλά πράγματα. Κατ’ αρχήν η Μυρτώ Κοντοβά που την εκτιμώ και τη γνωρίζω χρόνια. Από εκεί και πέρα οι υπέροχοι συνεργάτες» εξήγησε ο ίδιος. «Από έναν δραματικό ρόλο σε έναν κωμικό, αυτή είναι η δουλειά του ηθοποιού. Το ψάχνω πολύ στο να κάνω διαφορετικά πράγματα, δεν μπορώ να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Το ότι άφησα τον Θωμά Κυπραίο για τον Αποστόλη Καρκατζό ήταν τεράστια πρόκληση για μένα» συνέχισε. Και καταλήγοντας ξεκαθάρισε για τον Θωμά Κυπραίο, που ερμήνευσε στις «Άγριες Μέλισσες»: «Τον έχω αφήσει τον Κυπραίο. Απ’ ό,τι είδα την περασμένη εβδομάδα κάτι έδειξαν πάλι, εικόνες του Κυπραίου στον τάφο… Αγαπήθηκε πολύ αυτός ο ρόλος, ένας χαρακτήρας που δεν τον συμπαθείς εύκολα. Αγαπήθηκε πολύ και αυτό είναι πολύ όμορφο. Όχι, δεν θα με ξαναδείτε, πέθανα, αυτοκτόνησα, τελείωσε. Του χρόνου κάτι άλλο» κατέληξε.

Πηγή: parapolitika.gr