Ο ηθοποιός ετοίμασε τις βαλίτσες του και βρίσκεται στην Κρήτη.

Με καλή παρέα και μια εντυπωσιακή γυναίκα στο πλευρό του, o Γιάννης Σπαλιάρας απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το νέο του project, καθώς βρίσκεται εκεί για λόγους επαγγελματικούς και όχι μόνο αναψυχής.

Σε ένα εντυπωσιακό, λοιπόν, ξενοδοχείο στο Ηράκλειο πραγματοποιεί τη νέα του φωτογράφιση, ενώ η σουίτα στην οποία μένει και η πολυτέλεια του ξενοδοχείου εντυπωσιάζουν.

Μαζί του βρίσκεται μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία καθηλώνει τους πάντες με την ομορφιά της και τις sexy αναλογίες της. Η εν λόγω κυρία είναι επίσης μοντέλο και έχει καταγωγή από τη Σλοβακία. Μάλιστα, έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram ξεπερνώντας το 1.5 εκ. followers. H Lucia Lachkovic Javorčeková, μάλιστα, έχει συνεργαστεί με τον σχεδιαστή Philipp Plein.

Οι δυο τους, λοιπόν, θα φωτογραφηθούν μαζί και μέχρι να δούμε ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα, ας ρίξουμε μια ματιά στα όσα κάνουν στην Κρήτη, σε backstage στιγμές της φωτογράφισης αλλά και στην Lucia. Οι δυο τους δείχνουν να έχουν αναπτύξει μια καλή χημεία.

Πηγή: parapolitika.gr