Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έγραψε ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες

Πολύ δύσκολα βιώνει τη σημερινή ημέρα ο Γιάννης Κουκουράκης καθώς αυτή στιγματίστηκε από τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Το φευγιό της καλής του φίλης Χρυσούλας που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή συγκλόνισε τον πρωταγωνιστή από τις «Άγριες Μέλισσες».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Κουκουράκης θέλησε να μοιραστεί την ανείπωτη θλίψη του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα είναι μια μέρα μουδιασμένη. Μια μέρα βαριά. Σήμερα σε αποχαιρετούμε. Και δεν το πιστεύουμε. Χρυσούλα μας. Κορίτσι μου καλό και αγαπημένο. Αγαπημένο μας πλάσμα. Χρυσούλα μου, καλό σου ταξίδι φιλαράκι μου».

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να είσαι το φιλαράκι μου. Μεγάλη. Πολύ. Όσοι σε ξέρουμε, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Ήταν μεγάλη τύχη να είσαι κομμάτι της ζωής μας. Και θα είσαι. Γιατί οι φιλίες κρατούν για πάντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας. Και εκείνη την κουβέντα που κάναμε σπίτι μου, όταν ανταμώσαμε. Πόσο γελάσαμε τότε. Σήμερα χάσαμε ένα δικό μας παιδί-διαμάντι. Μια ψυχάρα, τόσο ροκ, όσο λίγες. Έναν υπέροχο άνθρωπο» πρόσθεσε ο Γιάννης Κουρκουράκης.

Πηγή: parapolitika.gr