Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καλεσμένος στο The 2night Show την Τετάρτη, εξομολογήθηκε πως ως παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη μητέρα του, ενώ ο πατέρας του ήταν πάντα απών. Μάλιστα, ο ηθοποιός προτίμησε μεγαλώνοντας να αποφεύγει να έχει συχνές επαφές μαζί του.

“Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του.

Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε”.

Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με άφησε να νοικιάσω σπίτι ενώ ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Δεν με κράτησε ποτέ στη φούστα της, ενώ ήταν μια γυναίκα μόνη της. Μου είπε φύγε”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Κατά τη διάρκεια τη διάρκεια της συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε και για την σειρά που έκανε για το Netflix, στην οποία μάλιστα έκανε και γυμνή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα είπε: «Η σειρά λέγεται “Suburra”. Είχα κάνει μια ιταλική ταινία το 2010 και πήγε πολύ καλά και έτσι κράτησα έναν ατζέντη εκεί. Το 2015 με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν τη σειρά. Άλλο πράγμα η Ιταλία. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις στη σειρά. Μου είπαν “τον πήρες τον ρόλο, αλλά θα πρέπει να εμφανιστείς ολόγυμνος”. Η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στη δουλειά μου. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Το έκανα κι αυτό στα 60 μου χρόνια. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου. Ήθελα να λέω ότι έκανα γυμνό πριν πεθάνω. Στο θέατρο δεν θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός».

Πηγή: parapolitika.gr