Άφησε την Αθήνα και δουλεύει από το σπίτι του, κάνοντας συνεργασίες για δίσκους στο εξωτερικό

Μόνιμος κάτοικος Ναυπάκτου είναι πλέον ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο μουσικός ζει το τελευταίο διάστημα μόνιμα στη Ναύπακτο και έχει μαζί και τον 4 ετών γιο του Θανάση. Οπως εξήγησε ο ίδιος δουλεύει από το σπίτι του, κάνοντας συνεργασίες για δίσκους στο εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς τα αποκάλυψε όλα αυτά μιλώντας στο Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη: «Γράφω τρεις δίσκους, οι δυο στην Αμερική ο ένας στη Γερμανία και αυτά που θα κάνω εδώ. Για κάποιο λόγο με γουστάρουν κάποιοι παραγωγοί έξω και δουλεύει, δουλεύει πολύ καλά… Μένω μόνιμα στη Ναύπακτο. Ακόμα στην Ελλάδα δεν παίρνουμε τα λεφτά που μας πρέπουν από το εξωτερικό, από εδώ δεν έχω πάρει τίποτα.

Μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει, τώρα με τον Θανασάκη που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω έχω πάρει, μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά όπως και το δικό μου αγαπημένο. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Πηγή: parapolitika.gr