Μίλησε και για τη συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη στον “Πρωινό Καφέ”

Ο γνωστός διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τη συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη στον «Πρωινό Καφέ», ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλούν πια με την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά ο Δημήτρης Γρηγοράκης είπε: «Τη μία ημέρα ήσουν θεός γιατί τα νούμερα της στήλης σου είχαν διαπρέψει και την επόμενη βρισκόσουν στα τάρταρα επειδή το θέμα δεν πήγε καλά για κάποιον λόγο. Κάποια στιγμή η υγεία μού χτύπησε ένα καμπανάκι. Τηλεοπτικά τότε στον ΑΝΤ1 βρισκόμασταν σε μία καταιγίδα, και χαμηλής τηλεθέασης και γκρίνιας από την παραγωγή. Βρέθηκα στο νοσοκομείο με οξεία πνευμονία. Ήμουν καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη, στην οποία κι εκείνη είχε επιπτώσεις στην υγεία της».

Για την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Γρηγοράκης σημείωσε: «Παρεξηγήθηκε μαζί μου γιατί την αποκάλεσα αυστηρή συνεργάτη. Που είναι κιόλας. Και καλά κάνει που είναι. Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και πολλά άτομα οφείλουν την καριέρα τους σε εκείνη. Ένα από αυτά ίσως είμαι κι εγώ».

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr