Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο facebook καταδικάζει τα χτεσινά γεγονότα που είχαν σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Ο ίδιος βρέθηκε στο 401 Νοσοκομείο , ως εκπρόσωπος της παράταξης, για να ενημερωθεί από κοντά, σχετικά με την κατάσταση του αστυνομικού που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Όπως αναφέρει ο κ. Χρηστίδης «η εικόνα που αντίκρυσα, είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι η Δημοκρατία μας δεν έχει άλλο δρόμο απο το σεβασμό στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Η πολιτική σύγκρουση δεν περιλαμβάνει χαμένες ανθρώπινες ζωές, σπασμένα πλευρά και κεφάλια»

«Για καθέναν από όσους καλλιεργούν το φόβο και το σκοτάδι της μισαλλοδοξιας, θα υπάρχουμε πολλοί περισσότεροι που θα πιστεύουμε στο φως της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, με κοινωνική ειρήνη, πρόοδο και δικαιοσύνη» συμπλήρωσε

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη:

 
ΓΑΔΑ- Νέα Σμύρνη -401
Το Σάββατο βρέθηκα στην τελετή μνήμης των 138 αστυνομικών, που έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας. Στο μνημείο έξω από τη ΓΑΔΑ.
Την Κυριακή ένιωσα, μαζί με χιλιάδες ακόμα, αποτροπιασμό για τα γκλοπ του αυταρχισμού και τις εικόνες βίας, με εναν συμπολίτη μας να ούρλιαζε ότι πονάει, ανάμεσα σε οικογένειες με τα παιδιά τους.
Και χθες το βραδυ, ήμουν στο 401, ως εκπρόσωπος της παράταξης, για να μάθω από κοντά, πως ήταν ο αστυνομικός που είδαμε αιμόφυρτο στο έδαφος.
Η εικόνα που αντίκρυσα, είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι η Δημοκρατία μας δεν έχει άλλο δρόμο απο το σεβασμό στη ζωή και την αξιοπρέπεια.
Η πολιτική σύγκρουση δεν περιλαμβάνει χαμένες ανθρώπινες ζωές, σπασμένα πλευρά και κεφαλια.
Η πολιτική σύγκρουση δεν περιλαμβάνει γκλοπ και ρόπαλα.
Η πολιτική σύγκρουση δεν περιλαμβάνει και πολλά ακόμα πράγματα, αλλά… αυτά θα έπρεπε να είναι η ατζέντα των συζητήσεων για τη Δημοκρατία στη Βουλή.
Για καθέναν από όσους καλλιεργούν το φόβο και το σκοτάδι της μισαλλοδοξιας, θα υπάρχουμε πολλοί περισσότεροι που θα πιστεύουμε στο φως της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, με κοινωνική ειρήνη, πρόοδο και δικαιοσύνη.
Αυτή είναι η δική μας μάχη .

ΓΑΔΑ- Νέα Σμύρνη -401 Το Σάββατο βρέθηκα στην τελετή μνήμης των 138 αστυνομικών, που έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα…

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Χρηστίδης στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Πηγή: parapolitika.gr