Είναι πατέρας έξι παιδιών και το απολαμβάνει

Στην ιδιωτική του ζωή εστίασε σε νέα του συνέντευξη ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, αποκαλύπτοντας ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα τον ρόλο του ως πατέρα… έξι παιδιών.

Τον αριθμό τον αποκάλυψε για πρώτη φορά, καθώς δεν είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι πέρα από τα πέντε παιδιά που έχει από τους γάμους του, έχει κι ένα παιδί που απέκτησε εκτός γάμου.

 Ο Βρετανός πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκπομπή Today του NBC στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο αν είχε έξι παιδιά, στην οποία απάντησε καταφατικά.

 Ο αριθμός των παιδιών του ΜπόριςΤζόνσον αποτελούσε για πολλά χρόνια σημείο συζήτησης στη βρετανική πολιτική , αφού με δικαστική απόφαση απαγόρευε στα ειδησεογραφικά δίκτυα να αναφέρουν πως ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε μία κόρη, από εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε.

 Ο Τζόνσον έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, μία κόρη από εξωσυζυγική σχέση και έναν γιο με τη σύζυγό του Κάρι Τζόνσον, την οποία παντρεύτηκε νωρίτερα φέτος.

 Περήφανος… χαζομπαμπάς

Ο Τζόνσον είπε στο NBC ότι ήταν «φανταστικό» να αποκτήσεις ένα μωρό στη Ντάουνινγκ Στριτ , αλλά επίσης χρειάζεται «πολλή δουλειά».

 «Το απολαμβάνω όμως», πρόσθεσε. «Αλλάζω πολλές πάνες».

 Τον Αύγουστο, η Κάρι Τζόνσον ανακοίνωσε στο Instagram ότι το ζευγάρι περίμενε ένα δεύτερο παιδί και αποκάλυψε ότι νωρίτερα μέσα.

 Ο γιος του ζευγαριού, Γουίλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020, λίγο αφότου ο Τζόνσον νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα Covid-19 τόσο σοβαρά που εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

 Δεν είναι σαφές γιατί ο Τζόνσον αποφάσισε τώρα να επιβεβαιώσει την ύπαρξη ενός παιδιού για το οποίο απέφυγε να μιλήσει.

Πηγή: CNN

Πηγή: parapolitika.gr