Νέο… χτύπημα από τον Βαγγέλη τον Αντώναρο επεφύλασσε η σημερινή ημέρα με το πάλαι πότε σημαντικό πολιτικό στέλεχος να πέφτει σε μία ακόμη γκάφα. Αν και όχι ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο, αυτή τη φορά η γκάφα του κ. Αντώναρου δεν ήταν ακίνδυνη καθώς «θύμα» της υπήρξε ο δημοσιογράφος Σαραντάκος τον οποίο μπέρδεψε με… ασφαλίτη.

Τι έκανε ο Βαγγέλης Αντώναρος; Πολύ απλά είδε μια φωτογραφία από την επίσκεψη Αδωνι Γεωργιάδη στις πλαζ, για να ελέγξει αν τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, και μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο του Σταρ με άνδρα της Ασφάλειας. Αλλά ο Αντώναρος δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό καθώς έσπευσε να βγάλει… γνωμάτευση και για το μικρόφωνο που κρατούσε ο δημοσιογράφος το οποίο ήταν κάτι ανάμεσα σε γκλοπ και καδρόνι.

αντονμεσα

Το αξιοσημείωτο είναι, ωστόσο, ότι από μία σειρά άλλων φωτογραφιών από τη συγκεκριμένη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Σαραντάκος δεν αποτελεί μέλος της ασφάλειάς του αλλά ρεπόρτερ που κάνει τη δουλειά του και πως το… καδρόνι δεν είναι παρά μόνο ένα μικρόφωνο. Παρόλα αυτά, ο κ. Αντώναρος επέλεξε να κοινοποιήσει συγκεκριμένη φωτογραφία.

φωτοαλλ

Σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, ο ίδιος ο δημοσιογράφος είδε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου όπου συν τοις άλλοις τον αποκαλεί και «ευμεγεθή κύριο» και του απάντησε (με απόλυτα ευγενικό τρόπο): «Δεν με γνωρίζετε κύριε υπουργέ;; Νομίζω τα τελευταία 20 χρόνια γνωριζόμαστε οικογενειακώς! Να σας θυμίσω ότι είμαι δημοσιογράφος τότε και εργάζομαι σε 40 βαθμούς ημέρα Σάββατο!».

Πηγή: parapolitika.gr