«Δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο, μιλάμε στον ενικό… Από ελληνικά φαγητά είναι η φάβα το Νο 1, το κριθαράκι και η χωριάτικη σαλάτα..»

Ο Ανδρέας Λαγός περιγράφει στο «Happy Day» πώς είναι να μαγειρεύεις για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο γνωστός σεφ εξομολογείται στον Μιχάλη Πλεμμένο γι’ αυτή την ιδιαίτερη επαγγελματική συνεργασία και αποκαλύπτει τα αγαπημένα φαγητά του πριγκιπικού ζεύγους.

«Τα τελευταία χρόνια, στις διακοπές τους και σε κάποια prive δείπνα μαγειρεύω και για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Είναι μια μοναδική εμπειρία.

Είμαστε σε απόλυτη επαφή γιατί είναι στις διακοπές τους και θέλουν να συζητήσουμε διάφορα πράγματα που αφορούν στη διατροφή τους.

Από την πρώτη μέρα πήγαν όλα πολύ καλά και γι’ αυτό συνεχίζουμε μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο, μιλάμε στον ενικό.

Τους αρέσει να τρώνε θαλασσινά, λαχανικά, υγιεινή διατροφή χωρίς αλάτι. Κατά τα άλλα, τρώνε τα πάντα αλλά χωρίς πολλά λιπαρά.

Από ελληνικά φαγητά είναι η φάβα το Νο 1, το κριθαράκι και η χωριάτικη σαλάτα είναι στις προτιμήσεις τους. Κρέμα γάλακτος δεν θέλουν πουθενά στο φαγητό τους και βαριά γλυκά και σχεδόν χωρίς καθόλου ζάχαρη» αναφέρει ο Ανδρέας Λαγός.

Πηγή: parapolitika.gr