Προέτρεψε και άλλες ομάδες να πράξουν το ίδιο.

Την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για προνόμια στους εμβολιασμένους χαιρέτισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά την παρουσίαση των προνομίων για τους εμβολιασμένους και μάλιστα προέτρεψε και άλλες ομάδες να πράξουν το ίδιο.

«Είναι αδύνατον κατά τους επιστήμονες να επιτραπεί ο συγχρωτισμός των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων σε ένα γήπεδο, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε αυστηρά μέτρα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

H ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

Πλήρως εμβολιασμένοι

Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

– Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

– Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.