Στο επίκεντρο η μεγάλη της κινηματογραφική παραγωγή, “Σμύρνη μου αγαπημένη”, εκεί όπου για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την κόρη της, Μαριτίνα.

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Στο επίκεντρο η μεγάλη της κινηματογραφική παραγωγή, «Σμύρνη μου αγαπημένη», εκεί όπου για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την κόρη της, Μαριτίνα.


Ο θάνατος της μητέρας της και η μεγάλη απώλεια στη ζωή της

Η αναφορά στην προσωπική ζωή και στους κρυφούς έρωτες

«Έχω καταφέρει να κρατήσω και πολλά κρυφά γεγονότα. Ότι ήθελα να κρατήσω πραγματικά κρυφό, το έχω κάνει και το έχω καταφέρει. Δεν το έζησα όμως έτσι όπως θα έπρεπε να το ζήσω μια σχέση. Κάπου όμως θα ενοχλείται και ο άλλος δίπλα μου, είτε από την μεγάλη δημοσιότητα, είτε από το κρυφτό που θα παίζουμε. Από ένα σημείο και μετά, αν είσαι γνωστός, ο άλλος σε έχει ταυτίσει με την εικόνα που σε βλέπει όλα αυτά τα χρόνια στις κάμερες και στα εξώφυλλα, δεν βλέπει τον άνθρωπο, Μιμή».

«Είμαι τυχερή που έχω ένα τόσο καλό παιδί. Η Μαριτίνα είναι μια γλύκα, μια απόλαυση, είναι και κωμικός , έχει πολύ γέλιο, είναι όμως πολύ σοβαρό παιδί. Ήρθε στην ταινία και δούλεψε. Σπουδάζει Οικονομικά και έχει δουλέψει μαζί με την σπουδαία ενδυματολόγο, Φωτεινή Δήμου. Της είπαν πως αν πας στο τμήμα με τα κοστούμια θα υποφέρει γιατί τα κοστούμια της ταινίας ήταν 3000 και θα δούλευε ατελείωτες ώρες. Εκείνη όμως της άρεσε και ήθελε να πάει εκεί», είπε για τη συνεργασία του  στην ταινία, “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

Η αποκάλυψη για τον σύντροφο της Μαριτίνα»

«Βλέπω πως έχει ωριμάσει. Την βλέπω σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζει τους άλλος, χωρίς να είναι αυταρχική όπως είμαι εγώ όταν βλέπω το λάθος. Βλέπω πόσο της προσφοράς είναι όταν χρειαστεί και της έχω πει ότι σε λίγο θα γίνει μια μικρή… Μιμή. Μπήκε στα 21 τώρα έχει boyfriend αλλά είναι πολύ μικρή ακόμα για γάμο», ανέφερε.

Τέλος, η Μιμή Ντενίση περιέγραψε τον ιδανικό σύντροφο που θα ήθελε αυτή την εποχή στο πλευρό της: «Θα ήθελα έναν τολμηρό και δυνατό άνδρα να εμφανιστεί στη ζωή μου. Να έχει εξυπνάδα και καλοσύνη», αποκάλυψε καλεσμένη στο The 2Night Show.

Πηγή: parapolitika.gr