Βλέπει τη ΝΔ να αποσύρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του για την προεδρία του ΕΒΕΑ και αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική «όπου φυσά ο άνεμος»

«Ντεκόρ» στην εκδήλωση του Αλέξη Τσίπρα δέχθηκε να γίνει ο Κώστας Μίχαλος
.

Στην εκδήλωση «ο δρόμος της επανεκκίνησης» ο Τσίπρας παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του για την οικονομία και για το ιδιωτικό χρέος. Μέχρις εδώ όλα καλά. Δίπλα του καθόταν ο βουλευτής και αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης. Επίσης καλά και αναμενόμενα.

Δίπλα, όμως, στον Χαρίτση, σε μια κομματική εκδήλωση, κάθισε ο Κώστας Μίχαλος, που βλέπει τη Νέα Δημοκρατία να αποσύρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του για την προεδρία του ΕΒΕΑ και αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική «όπου φυσά ο άνεμος».

Υ.Γ. Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν και άλλοι, κανείς όμως δεν κυκλοφορούσε για τόσα χρόνια με την «ταυτότητα» της ΝΔ, ούτε ήταν επί σειρά ετών μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος…

Υ.Γ.2 Το «καψώνι» που του έκαναν πάντως στην αποψινή εκδήλωση θα το θυμάται για καιρό. Η συζήτηση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και ο Μίχαλος πήρε το λόγο στις 8 το βράδυ…

Πηγή: parapolitika.gr