«Δεν είναι τόσο ήσυχη όσο φαίνεται», ισχυρίζονται άτομα από το περιβάλλον του ηθοποιού για την Τίφανι Τσεν, τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο το 7ο παιδί του

Λίγο πριν «πατήσει» τα 80, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο απέκτησε το 7ο παιδί του με μία γυναίκα «αίνιγμα» για τα μέσα ενημέρωσης.

Το όνομά της είναι Τίφανι Τσεν και έχει κάνει μερικές «ταπεινές» εμφανίσεις πλάι στον Χολιγουντιανό αστέρα, με τα πρώτα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μία πράα προσωπικότητα.

Τα παραπάνω διαψεύδει ένα άρθρο του «Radar Online».

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν, ότι η Τσεν έχει βάλει τον Ντε Νίρο να αλλάζει πάνες και να ασχολείται αποκλειστικά με το μωρό.

Σύμφωνα με το «Radar Online», ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν έχει υπογράψει κανένα νέο πρότζεκτ, ούτε σχεδιάζει να ενταχθεί σύντομα σε κάποια εταιρεία παραγωγής, καθώς είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη φροντίδα της μικρής Τζία.

Όσο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τις έχει αναλάβει η 45χρονη σύζυγός του.

«Μπορεί να φαίνεται πράα δημοσίως, αλλά πίσω από τις κάμερες, τον έχει του χεριού της. Πάντα του άρεσαν οι γυναίκες που είναι ζωηρές, αξιοπρεπείς και έξυπνες», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

«Είναι το αφεντικό του, αλλά ο καθένας μπορεί να δει ότι είναι ευτυχισμένος. Ο Μπομπ σπάνια δείχνει συναισθήματα δημοσίως, αλλά οι φίλοι του θα πουν ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που ξαναέγινε μπαμπάς – ακόμα και σε αυτή την ηλικία», πρόσθεσε άλλη πηγή.

Παρ’ όλα αυτά, ένα τρίτο άτομο ισχυρίστηκε: «Η Τίφανι του δημιουργεί ασφάλεια, είναι γλυκιά και ευγενική και δεν αισθάνεται ως εμπόδιο τη διαφορά ηλικίας τους. Είναι πραγματικά υπέροχη γι’ αυτόν και το βλέπει».

Πηγή: parapolitika.gr