Το πρωί της Παρασκευής, η ξανθιά καλλονή παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό, μετά την επιβεβαίωση ότι είναι έγκυος.

Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της! Το πρωί της Παρασκευής, η ξανθιά καλλονή παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό, μετά την επιβεβαίωση ότι είναι έγκυος. Η όμορφη Τζούλια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύντροφός της για την εγκυμοσύνη της.

«Κοντεύω 7 μηνών. Τώρα που την αισθάνομαι, αρχίζω να νιώθω πολύ όμορφα. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται ασταμάτητα. Ειδικά της αρέσει πολύ όταν τρώω, ό,τι και να είναι αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει… κοριτσάκι.

«Δεν ήταν όνειρό μου να αποκτήσω παιδί αλλά σίγουρα το ήθελα κάποια στιγμή να μου συμβεί. Βέβαια ήταν εκπληξούλα δεν το περιμέναμε. Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Ήρθε το θαύμα. Το κατάλαβα κοντά στον τρίτο μήνα. Δεν το πίστευα. Δεν το περίμενα καθόλου. Όταν έγινε είχα τρομερό άγχος… Ήταν πολύ λίγες οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, κι όμως έγινε. Ξεκίνησαν οι ζαλάδες και οι περίεργες λιγούρες και λέω ώπα εδώ κάτι γίνεται. Ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ, εγώ δεν το περίμενα. Δεν το χωράει το μυαλό σου, ήταν κάτι εξωπραγματικό» σχολίασε για την εγκυμοσύνη της.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Για όλους μας ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό. Δεν θεωρώ ότι είπε κάτι άσχημο, δεν θα έπρεπε βέβαια να βγει και να τοποθετηθεί αλλά οκ ό,τι έγινε, έγινε. Δικαίωμα του, δεν μπορώ να του πω κάτι. Βγαίνει επειδή τον καλούν. Σίγουρα υπάρχει και το όχι».

Πηγή: parapolitika.gr