«Ως γυναίκα είχα άλλη αντιμετώπιση. Οι γυναίκες έχουμε αντιζηλίες από γυναίκες. Οι άντρες μας βοηθάνε. Ήταν πάντα σύμμαχοί μας» υποστήριξε η επιτυχημένη δημοσιογράφος

Αποκλειστική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Νίνα Βλάχου
.

Η δημοσιογράφος, που το όνομά της έχει ταυτιστεί με το κοσμικό ρεπορτάζ, μίλησε για τις «μαύρες» σκέψεις της, τις αντιζηλίες του χώρου και αποκάλυψε ότι σήμερα είναι φοιτήτρια.

Δείτε ακόμη: Νίνα Βλάχου – Αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για την πρώτη φωτογραφία Παπανδρέου – Λιάνη (Βίντεο)

«Ήμουν η πρώτη στην ΥΕΝΕΔ που είπα δελτίο ειδήσεων, ενώ είχαν βγει στην ΕΡΤ η Δεμίρη και η Κανέλλη. Έζησα αυτήν την εμπειρία από μικρή. Υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ κυρίως στο ρεπορτάζ. Διαγκωνιζόμασταν με τους άλλους για την αποκλειστικότητα», δήλωσε.

«Ως γυναίκα είχα άλλη αντιμετώπιση. Οι γυναίκες έχουμε αντιζηλίες από γυναίκες. Οι άντρες μας βοηθάνε. Ήταν πάντα σύμμαχοί μας».

Κόντεψα να λιποθυμήσω
Για το αν ήταν για εκείνη τα πράγματα πιο εύκολα λόγω της ομορφιάς της σημείωσε: «Λόγω εμφάνισης μας θεωρούσαν σαχλές και χαζές. Έκανα διπλάσιο κόπο για να τα καταφέρω. Ήμουν ρομποτάκι και κοιτούσα να κάνω τη δουλειά μου».

Για το κοσμικό ρεπορτάζ
«Η στροφή στο κοσμικό ρεπορτάζ δεν ήταν εύκολη αλλά μου ήρθε εύκολα. Όταν μου είπαν ότι πρέπει να πάρω μία φωτογραφική μηχανή και να φωτογραφίζω κόσμο και να γράφω μετά ρεπορτάζ κόντεψα να λιποθυμήσω».

Η φωτογραφία με Ανδρέα Παπανδρέου και Λιάνη
Αναφέρθηκε και στην πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Παπανδρέου και στην Δήμητρα Λιάνη, η οποία ήταν δική της.

«Η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα μου έφερε πέντε μισθούς. Ρώτησα τότε τον πρόεδρο αν μπορώ να τον φωτογραφίσω, εκείνος κοίταξε τη Δήμητρα και έγνεψε καταφατικά. Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του», είπε.

Το κοπλιμέντο του Καραμανλή
«Είχα μια ξεχωριστή αγάπη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μου είχε πει “εμείς έχουμε ένα κοινό. Μας αδικεί ο φακός“», παραδέχτηκε.

Σπουδάζω, είμαι στο τρίτο έτος
«Σαν χαρακτήρας είμαι πολύ συνεσταλμένη και όχι bitch όπως λένε. Απλά δεν φαίνεται. Η άμυνά μου είναι να μην φαίνεται».

«Σκέφτομαι να προσφέρω στα κοινά, στον πολιτισμό, στην κοινωνία που ασχολούμαι. Είμαι φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είμαι στο τρίτο έτος και κάνω Ελληνικό Πολιτισμό. Με βοήθησε όταν νόμιζα ότι ήμουν σε κατάθλιψη», αποκάλυψε.

«Ο ίδιος μου εαυτός έχω ακούσει να μου λέει “πήδα από το μπαλκόνι” αλλά εγώ άκουσα την άλλη φωνή που έλεγε “προχώρα”», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr