«Η Χρυσούλα έχει πάρει τα πτυχία της και τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας και την ευχαριστώ. Αγαπά ότι αγαπώ και με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Στην Γ΄ Γυμνασίου παράτησα το σχολείο» είπε ο Νίκος Ζωιδάκης.

Ο κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, ήταν καλεσμένος του «The 2night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής περιγράφει πώς βιώνει την καραντίνα στην Κρήτη, μιλάει για τη σύζυγό του, που εγκατέλειψε τις Πολιτικές Επιστήμες για να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Μίλησε για τις σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει και σχολιάζει την τελευταία διαδικτυακή συναυλία με τον Βασίλη Καρρά που είχε τεράστια επιτυχία.

Για τη σύζυγό του είπε ότι «Η Χρυσούλα έχει πάρει τα πτυχία της και τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας και την ευχαριστώ. Αγαπά ότι αγαπώ και με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Στην Γ΄ Γυμνασίου παράτησα το σχολείο. Η γυναίκα μου διαβάζει τα παιδιά».

Δεν δίστασε να αναφερθεί στον κοροναϊό και στις συνεργασίες του: «Είναι παράξενα τα πράγματα που κανείς δεν τα περίμενε. Ευτυχώς που τα προηγούμενα 40 χρόνια δούλεψα πολύ και έκανα κουμάντο γιατί δεν έχουμε δουλειά ένα χρόνο. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες με Άννα Βίσση, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Κόαρρά. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν και αυτό βοηθάει.

Νηστεύω 40 μέρες και δεν πίνω ούτε ένα ποτό. Δεν είμαι παθιασμένος με τη θρησκεία. Μπορεί να ανάψω μόνος μου ένα κερί σε ένα εκκλησάκι αλλά δεν μ΄αρέσει το αλισβερίσι που γίνεται. Αν γινόταν να ξαναγεννηθώ θα ήθελα να είχα την ίδια ζωή».

Ν. Ζωιδάκης: Ευτυχώς που δούλευα πολύ & έκανα το κουμάντο μου Πηγή: parapolitika.gr