Το νυχτερινό κέντρο ανοίγει ξανά το Σαββατοκύριακο

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο YTON, στο οποίο εμφανίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο και να επιβληθεί το πρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας του YTON παύει από σήμερα, με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Το κέντρο, διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανακοινώνει ότι το νυχτερινό κέντρο «θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8», και επισημαίνει πως «όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».

Η ανακοίνωση του YTON

Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.
Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.
Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας.

Πηγή: parapolitika.gr