Τοπικές ρυθμίσεις κι όχι lockdown σε περίπτωση έξαρση της πανδημίας ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Όταν υπάρχει ανάπτυξη, δηλαδή ζήτηση που δεν ακολουθείται από την προσφορά, τότε έχουμε πληθωριστικές τάσεις, με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών σε αγαθά, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret με τον Παναγιώτη Τζένο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως όσο προχωράμε σε μια κανονικότητα και η προσφορά θα καλύπτει την ζήτηση θα υπάρξει μια σταθεροποίηση των τιμών. Παράλληλα σημείωσε ότι η πολιτεία κάνει ελέγχους για αισχροκέρδεια και εναρμονισμένες πρακτικές ενώ είπε ότι διατίμηση σημαίνει έλλειψη προϊόντων.

 Δεν θα υπάρξει νέο lockdon

Ξεκαθάρισε ότι lockdown δεν υφίσταται ενώ είπε πως εάν χρειαστεί θα υπάρξουν τοπικές ρυθμίσεις.  Τόνισε πως ο τουρισμός πηγαίνει καλύτερα από τις προβλέψεις της κυβέρνησης.

 Εμβολιασμός Πολάκη

Για τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη ,είπε πως περισσεύει η υποκρισία σε πολλά ζητήματα και κάλεσε την αντιπολίτευση να έχει ξεκάθαρη στάση με τους εμβολιασμούς.

Τέλος ανέφερε πως πολλά χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ θα διατεθούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.