Η συνεδρίαση αφορούσε τη διαδικασία εξέλιξης τεσσάρων εξοπλιστικών προγραμμάτων του ΓΕΑ και ΓΕΝ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε την Τρίτη τα μέλη της ειδικής διαρκούς επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση έγινε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας και αφορούσε στη διαδικασία εξέλιξης τεσσάρων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), που θα υλοποιηθούν με ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις και θα ψηφιστούν από την ολομέλεια της Βουλής.

5468751

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως, για ένα πρόγραμμα αιτήθηκε η γνωμοδότηση της επιτροπής για την κατακύρωση της σύμβασης αυτής.

Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο γενικός διευθυντής της γενικής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) Αριστείδης Αλεξόπουλος.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon