«Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου», αναφέρει στο μήνυμά του ο παρουσιαστής

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας έχει ορισθεί η 17η Μαΐου και αρκετοί ήταν εκείνοι που προέβησαν σε σχετική ανάρτηση εκφράζοντας την άποψη πως κάθε είδους ομοφοβική συμπεριφορά πρέπει να σταματήσει.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος στο παρεθλόν έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του. Ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως αυτή η «γιορτή» πρέπει να σταματήσει και μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε εξήγησε και τους λόγους.

Αφορμή για τα stories του ήταν ένα μήνυμα που έλαβε από ένα follower του το οποίο λέει τα εξής:

«Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας. Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ».

Moutsinas_Omofovia

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά: «Το στόρι αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής: Δε με ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι, το τι θα μου πει ο άλλος είναι προσωπικό του θέμα. Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο άλλος, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα πρέπει έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει και θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι αυτονόητο να νιώθει και να κάνει ότι θέλει. Με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι έτσι και ο καθένας να νιώσει όπως θέλει για όποιον θέλει».

Πηγή: parapolitika.gr