Τι συνέβη;

Μία συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», στην οποία αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στον Νίκο Μουτσινά και στο πρόβλημα που έχει μαζί του, έφερε αναστάτωση στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο. Είχα πει ότι όταν βγαίνει και κοροϊδεύεις ένα πρόβλημα που έχει ο άλλος μου φαίνεται ότι δεν είναι ωραίο. Θα του άρεσε να τον παριστάνουν με κάτι που κάποιοι θεωρούν για εκείνον ότι είναι μειονεκτικά; Εμένα με έβριζε σε όλη τη διάρκεια του Survivor, είπε πολύ άσχημα πράγματα» είπε αρχικά o Περικλής Κονδυλάτος.

«Μου λέει ο ΣΚΑΙ πρέπει να πας στην εκπομπή. Στο διάλειμμα μου λέει εγώ δεν σε ξέρω προσωπικά και μου φαίνεσαι μία χαρά. Τα συζητάμε όλα και είναι συγκαταβατικός και ευγενικός και φεύγω και το συνεχίζει. Είναι αυτό αντρίκια συμπεριφορά; Βγήκε και είπε για ποιο λόγο πήγε στο Survivor και για ποιο λόγο πήγε οπουδήποτε; Ποιος είναι ο Νίκος Μουτσινάς για να με κρίνει; Δεν αξίζω να έχω ζωή να κάνω κινήσεις; Γιατί αυτός τι έχει κάνει; Μία εκπομπή κάνει σατυρική και με επιτυχία. Σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Ας πούμε εμένα δεν μου αρέσει, ούτε μου αρέσει να βλέπω αυτή τη γυναίκα που την ξεφτιλίζει και την κάνει κλόουν» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Έγινε χαμός στο πλατό

Αμέσως μετά τις δηλώσεις αυτές του Περικλή Κονδυλάτου, η Ελεονώρας Μελέτη και οι συνεργάτες της, αποφάσισαν να σχολιάσουν τι ειπώθηκε.

Τόσο ο Κώστας Τσουρός, όσο και η Άννα Ζηρδέλη σχολίασαν πως από τη μία έχει τα δίκια του ο σχεδιαστής κοσμημάτων στο να μιλάει για τον Νίκο Μουτσινά, ωστόσο από την άλλη, όταν το κάνει τόσο συχνά, γίνεται λίγο κουραστικό.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στις προηγούμενες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τον Νίκο Μουτσινά, ο Κώστας Τσουρός είχε σταθεί στο πλευρό του σχεδιαστή.

Ο Θανάσης Πάτρας διαφώνησε έντονα με τους συνεργάτες του και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος που ο παρουσιαστής βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr