Οι δύο σημαντικοί λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στην επ’ αόριστον αναβολή του γάμου τους.

Ο Νίκος Γαλανός και η
  Έλενα Σαγανά ανέβαλλαν τον προγραμματισμένο τους γάμο επ΄αόριστον. Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao» οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση είναι δύο.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την πανδημία. Η έξαρση των κρουσμάτων κορoνοϊού, όμως, και όλο το κλίμα που επικρατεί έκαναν τον Νίκο και την Έλενα να πάρουν την απόφαση από κοινού και να κάνουν πίσω.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τους τρελούς ρυθμούς που εργάζεται ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. «Η Γη της Ελιάς» είναι μια ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη που όμως κάνει το Νίκο να δουλεύει νυχθημερόν.

Η σχέση του Νίκου και της Έλενας
Η Έλενα Σαγανά εδώ και πέντε χρόνια είναι σε σχέση με το Νίκο Γαλανό. Ο ηθοποιός γοητεύτηκε και από την δυναμικότητά της, εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση.

Η μελαχρινή καλλονή ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων.

Ο Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουν κοινά ενδιαφέροντα και έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Πηγή: parapolitika.gr