Σοκαρισμένος ο Νίκος Μπάρτζης όχι με την υποδοχή στο χωριό του σαν πραγματικού ήρωα, αλλά που δεν τήρησαν τα μέτρα κατά του κοροναϊού.

Μπορεί η φιέστα για την άφιξη του Νίκου Μπάρτζη στο Ζευγολατιό να ακυρώθηκε, ωστόσο η πανηγυρική υποδοχή για τον πρώην παίκτη του Survivor συνέβη κανονικά.

Ο 26χρονος αγρότης επέστρεψε στο χωριό του το Σάββατο, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης στου ΣΚΑΙ, όπου οι συγχωριανοί του έστησαν ένα μικρό πάρτι στο μαγαζί που του αγόρασε η οικογένειά του.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έστειλε κάμερα στο Ζευγολατιό, όπου απαθανάτισε την άφιξη του Νίκου Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν σοκαρισμένος και δεν πίστευε στα μάτια του τον χαμό που επικρατούσε για εκείνον.

Ο ίδιος αγκάλιαζε και φιλούσε τους φίλους και τους συγγενείς του, ενώ όπως ανέφερε η εκπομπή του Open κούτσαινε, εξαιτίας του τραυματισμού του στο πόδι.

Να σημειώσουμε πως οι περισσότεροι συγχωριανοί του δεν φορούσαν μάσκα προστασίας ή την είχαν κατεβασμένη, σε αντίθεση με τον Νίκο Μπάρτζη που δεν την έβγαλε στιγμή.

Η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως ο 26χρονος πρόκειται να κάνει χειρουργείο τις επόμενες εβδομάδες, για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό στο πόδι του, τα έξοδα του οποίου θα αναλάβει η παραγωγή του Survivor.

Πηγή: parapolitika.gr