Κλήρωση που άρεσε σε όλη την ομάδα την χαρακτήρισε από την άλλη ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, Νικήτας Νικολής

Ως μία από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες στην Ευρώπη χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά την κλήρωση της Κ19 του Ολυμπιακού στο Youth League. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων ανέφερε πως η ομάδα πρέπει να φανεί ανταγωνιστική για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, ενώ είναι σημαντικό για όλα τα παιδιά και γενικότερα για τις ακαδημίες, η συμμετοχή στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης:

«Για εμάς είναι ευχάριστο το ότι θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, είναι σημαντικό για την ακαδημία του Ολυμπιακού και για τα παιδιά φυσικά.

Η φετινή διοργάνωση γίνεται με διαφορετικούς όρους και αυτό είναι μείον από μία άποψη. Θα θέλαμε περισσότερα παιχνίδια προκειμένου τα παιδιά να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες.

Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες στην Ευρώπη. Το θετικό είναι πως θα παίξουμε στο γήπεδό μας. Προσδοκούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Από την άλλη, ο αρχηγός της ομάδας, Νικήτας Νικολής, δήλωσε πως η κλήρωσε άρεσε σε όλη την ομάδα, αλλά και πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νικήτας Νικολής:

«Η κλήρωση άρεσε σε όλα τα παιδιά. Θα παίξουμε στην έδρα μας και θέλαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Σίτι. Θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή και ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς.

Για το ότι ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει τη Σίτι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Κ19 στην Αγγλία το καλοκαίρι του 2019: «Ήμασταν αντάξιοι στο μεταξύ μας ματς, ήταν ωραία εμπειρία. Είδαμε τη φιλοσοφία τους και πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Όλες οι ομάδες έτσι όπως έχει γίνει το format έχουν 50% πιθανότητες».

πηγή:to10.gr

Πηγή: parapolitika.gr