«Όσο ευρύτερη η αυτοδυναμία της ΝΔ, τόσο πιο λυμένα θα είναι τα χέρια του πρωθυπουργού να φτιάξει μια καλύτερη κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης

«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχουν πετάξει λευκή πετσέτα, ο λαός θα αποφασίσει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας «με πιάνει μια ανατριχίλα στη σκέψη για 8κομματική Βουλή».

Για τον Οθωνα Ηλιόπουλο σχολίασε πως «προσέβαλε τον κ. Τσίπρα και τον ελληνικό λαό καθώς δεν προσήλθε να ορκιστεί. Πρέπει να μας πει εάν θα έρχεται στην Ελλάδα και θα συμμετέχει στις ψηφοφορίες στη Βουλή». Για τη δήλωσή του για τους οδοντιάτρους είπε: «Είναι απαράδεκτα πράγματα και αυτά πληρώνουν».

«Οσο ευρυτερη η αυτοδυναμία της ΝΔ, τόσο πιο λυμένα θα είναι να χέρια του πρωθυπουργού να φτιάξει μια καλύτερη κυβέρνηση», είπε σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, συμπληρώνοντας: «Περιμένω να δω μια σφικτή και ευέλικτη κυβέρνηση».

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon