Δεν είναι λίγοι οι συνομιλητές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος που τρομάζουν για νέα… αντίστοιχα «αντάρτικα» εξαιτίας τοπικών ζητημάτων

Μην νομίζετε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έκαναν τα στραβά μάτια με τις ατάκες του Kώστα Τζαβάρα. Πρόκειται άλλωστε για έναν έμπειρο κοινοβουλευτικό, που κατά καιρούς είχε ενεργό συμμετοχή σε κορυφαία μέτωπα, ενώ προοριζόταν εκτός των άλλων και για εισηγητής στο θέμα της κύρωσης των Συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία. Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι λίγοι οι συνομιλητές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος που τρομάζουν για νέα… αντίστοιχα «αντάρτικα» εξαιτίας τοπικών ζητημάτων, με δεδομένο ότι ουκ ολίγοι βουλευτές αισθάνονται τελείως αποκομμένοι από το παιχνίδι της εξουσίας.

ΥΓ1. Σε ό,τι αφορά το θέμα της κατάργησης των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στην Ηλεία όπου πολιτεύεται ο Κώστας Τζαβάρας, οι γνωρίζοντες λένε πως αν και είναι πανθμολογούμενο ότι πρέπει να υπάρξει άμεσα αναδιάρθρωση όσον αφορά το θέμα των Σχολών που ίδρυσε ανά την περιφέρεια και για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ, στην συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται περισσότερη μελέτη, αφού κάποιες εξ αυτών είναι απολύτως ενεργές και ιδιαιτέρως σημαντικές για την τοπική κοινωνία.

Πηγή: parapolitika.gr