Πρώην συνεργάτες του αποκαλύπτουν την σχέση του με πορνοστάρ, αλλά και την Μελάνια – Ποιος ο ρόλος του γοητευτικού αξιωματικού στο πλευρό της

Μια πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ βγάζει στη φόρα όλα τα άπλυτα του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ξεκινάει περιγράφοντας τις «τρομακτικές» εκρήξεις οργής του πρώην προέδρου, και συνεχίζει με πιο σημαντικές αποκαλύψεις που αναμένεται να βάλουν φωτιά.  

 Οπως αναφέρει, ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας δεν ηρεμούσε, παρά μόνο εάν του έβαζαν να παίξουν τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια, σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δόθηκαν σήμερα (28/9) στη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

 Ειδικότερα, στο ένα βιβλίο με τίτλο «I’ll Take Your Questions Now», η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει έναν Τραμπ κυκλοθυμικό, ψεύτη, μυστικοπαθή και σεξιστή. Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου το διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2019 και Απριλίου 2020, η ίδια διετέλεσε στη συνέχεια διευθύντρια του γραφείου του πρώην πρώτης κυρίας, Μελάνια Τραμπ.

  «Η εποχή του θυμού»

  Η Γκρίσαμ περιγράφει πως προκειμένου να ηρεμήσουν τα «τρομοκρατικά» ξεσπάσματα θυμού του δισεκατομμυριούχου, είχε οριστεί ένα άτομο στον Λευκό Οίκο για να του βάζει να παίξουν τα αγαπημένα τραγούδια του, μεταξύ άλλων το «Memory», του μιούζικαλ Cats, γράφουν οι New York Times. Τον άνδρα αυτόν τον είχαν ονομάσει «Music Man».

 Το στημένο σκηνικό με τον Πούτιν

Η Washington Post μεταφέρει ένα άλλο απόσπασμα, σχετικά με μια συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο της Συνόδου της G20, πριν από δύο χρόνια.

 Σύμφωνα με την Γκρίσαμ, ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος είπε στον Ρώσο ομόλογό του, απουσία των δημοσιογράφων: «ΟΚ, θα κάνω τον σκληρό μαζί σας για λίγα λεπτά. Ομως, αυτό θα γίνει για τις κάμερες και μόλις φύγουν, θα μιλήσουμε».

 Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, η οποία παραιτήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2020, τη στιγμή της επίθεσης στο Καπιτώλιο, αφηγείται επιπλέον πως ο πρώην πρόεδρος απέκρυψε από τους πολίτες πως το 2019 υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση.

 

Η πορνοστάρ και ο αξιωματικός της Μελάνια

Η Στέφανι Γκρίσαμ περιγράφει, εξάλλου, σύμφωνα πάντα με τα αποσπάσματα που δημοσίευσαν οι Washington Post και New York Times, μια Μελάνια Τραμπ ολοένα και πιο εχθρική προς τον σύζυγό της, μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με μία πορνοστάρ.

 Όπως αναφέρει η πρώην διευθύντρια του γραφείου της, η πρώην Πρώτη Κυρία ζήτησε μετά το σκάνδαλο να τη συνοδεύει στις δημόσιες εμφανίσεις της ένας γοητευτικός στρατιωτικός, προκειμένου να εξοργίσει τον σύζυγό της.

 Σε σχέση με τον ρόλο της στους κόλπους ενός Λευκού Οίκου, όπου «η ανεντιμότητα κυκλοφορούσε σαν να εκλυόταν από το σύστημα κλιματισμού», η Στέφανι Γκρίσαμ γράφει σύμφωνα με τους New York Times: «Επρεπε να είχα επιβάλει να ακούγομαι περισσότερο».

Πηγή: parapolitika.gr