Ισχυρή υποψηφιότητα για το νέο πειθαρχικό που παρήγγειλε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, βάζει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος προκαλεί σάλο για άλλη μια φορά με τις αναρτήσεις του στο Facebook. Αυτή τη φορά, δεν συγκρατήθηκε και εξέφρασε όλα όσα εδώ και καιρό νοιώθει να τον πιέζουν.

Σε μια παραληρηματική ανάρτηση με την φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη, ο κ. Πολάκης σημειώνει ότι «Χρειαζόμαστε Μαυροσκούφηδες την άλλη φορά»

 «Σκέφτομαι πως…. Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ! «Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς…. Καπετάνιους ,λίγους αλλά έχουμε . ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά! ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ….» έγραψε με το γνωστό του ύφος ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. 

Και συμπλήρωσε:

«Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών»

εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .

Τεσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :

-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν

-ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο

-ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν

-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .

ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων»  θαχουμε παρεξηγήσεις ….και φτάνει….»

Αντίδραση από ΝΔ

Η ανάρτηση προκάλεσε  την έντονη αντίδραση της ΝΔ, η οποία κάνει λόγο για μια εμφυλιοπολεμική ανάρτηση και ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να λάβει θέση.

 «Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”. Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και σημειώνει: « Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης  για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

Πηγή: parapolitika.gr