Τι είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του Indian Wells Masters στην Καλιφόρνια. Στη συνέντευξη Τύπου τού έγινε ερώτηση για τα toilet breaks κατά τη διάρκεια των αγώνων και για το αν έχει εμβολιαστεί. Ο Έλληνας πρωταθλητής υπογράμμισε ότι δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα που είχε στη Νέα Υόρκη λόγω κλίματος και ότι τα toilet breaks του θα είναι πιο σύντομα.

«Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν είναι έτσι και χρειαζόταν να αλλάξω μέχρι και τις κάλτσες μου. Εδώ δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό, γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα breaks και λιγότερα παράπονα», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πάντως για άλλη μία φορά ότι δεν έχει κάνει κάτι που είναι εκτός κανονισμού.

«Είναι ιατρικό απόρρητο αν έχω εμβολιαστεί»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και για το θέμα του εμβολιασμού με αφορμή τις δηλώσεις του στο παρελθόν, όπου αμφισβητούσε την αξιοπιστία του. Στην Ελλάδα είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του, λέγοντας ότι θα εμβολιαστεί, όμως στις ΗΠΑ ήθελαν μια δημόσια τοποθέτησή του. Μόνο που δεν την πήραν, καθώς όταν τον ρώτησαν αν έχει εμβολιαστεί, έλαβαν την εξής απάντηση: «Συγγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να σας παράσχω πληροφορίες του ιατρικού μου φακέλου».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Πηγή: parapolitika.gr