Μετά το πρόστιμο και την επίπληξη για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης προσπάθησε και πάλι με ανάρτησή του να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό.

Πρόστιμο πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, όταν τον εντόπισαν οι ελεγκτές της Εθνικής Αρχικής Διαφάνειας σε ξενοδοχείο του Κολωνακίου.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του βουλευτή, ο ίδιος εκείνη την ώρα είχε ένα ραντεβού για δουλειά με έναν δημοσιογράφο, όταν οι ελεγκτές τον «έπιασαν» στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Ο βουλευτής υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και επεσήμανε σε αυτούς ότι η συνάντησή του έγινε στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.

Πάντως, ο βουλευτής θα πληρώσει το πρόστιμο, αλλά επιμένει μέσα από τις αναρτήσεις του ότι δεν παραβίασε τα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό.

Η ανάρτηση του Μίλτου Χρυσομάλλη:

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.
Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).
Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί» 

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού,…

Δημοσιεύτηκε από Μίλτος Χρυσομάλλης στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Πηγή: parapolitika.gr