Παράλληλα και σύμφωνα με την ισπανική Marca, Πικέ και Κία δεν περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για την…εξωγηπεδική δράση του παλαίμαχου πλέον ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ.

 Από τη μια το νέο τραγούδι στη Σακίρα, το οποίο έφερε και πάλι στο προσκήνιο τη διαμάχη των δύο και από την άλλη οι πληροφορίες για την άστατη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή φέρνουν τον Πικέ και πάλι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδε πριν λίγο καιρό ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή, όπου η Κία περιφέρεται μέσα στο σπίτι που εκείνος ζούσε με τη Σακίρα και μάλιστα κατά τη διάρκεια που ήταν ακόμη ζευγάρι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την απατούσε με την τωρινή σύντροφό του.

Πλέον, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Πικέ να έχει απατήσει και την Κλάρα Κία! Ειδικότερα, παπαράτσι, που φωτογράφιζε τη Σακίρα και τον Πικέ κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αμφισβητεί την αφοσίωση του Πικέ στην Κία.

Ο ίδιος παπαράτσι δημοσίευσε φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας στο Instagram και έγραψε: «Την ξέρεις, Ζέραρ; Τότε μην εκπλαγείς που η Σακίρα σε έχει βάλει στο στόχαστρο».

Παράλληλα και σύμφωνα με την ισπανική Marca, Πικέ και Κία δεν περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Με αφορμή το νέο τραγούδι της Σακίρα που ρίχνει έμμεσα τα «βέλη» της στον πρώην σύντροφό της αλλά και την Κία, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νεαρή έχει αποστασιοποιηθεί από τον Πικέ, καθώς το κομμάτι της έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία.

Πηγή: parapolitika.gr