Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας

Προκλητικός και προσβλητικό για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ο Τάσος Ξιάρχο, παρά τον σάλο που προκάλεσε με την ανάρμοστη ανάρτησή του εναντίον της κοπέλας με τα παραπανίσια κιλά την οποία πρόσβαλε δημοσίως.

Ο γνωστός χορογράφος , ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο ενώ τη Δευτέρα απασχόλησε ξανά την επικαιρότητα απειλώντας να αυτοκτονήσει, πρόλαβε να αναρτήσει ένα ακόμα βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε λίγο αργότερα βάζοντας στο στόχαστρο, άνευ λόγου και αιτίας, αυτή τη φορά την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς, τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο Ξιάρχο.

Στη συνέχεια, έγραψε πως «όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα», καταλήγοντας στη νέα αθλιότητα ότι «ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Από την πλευρά της, η Δανάη Μπάρκα απάντησε με αναρτήσεις, ενώ στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε και την αντίδραση του Νίκου Κοκλώνη και της Κατερίνας Ζαρίφη.Πηγή: parapolitika.gr