Τι δήλωσε για τα toilets breaks και το κλίμα στη Νέα Υόρκη

Ο καταξιωμένος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του ενόψει της έναρξης του Indian Wells απέφυγε να απαντήσει σχετικά με τον εμβολιασμό του κατά του κοροναϊού, πως αυτό είναι ιατρικό απόρρητο.

Παράλληλα, ο Τσιτσιπάς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Indian Wells, τόνισε πως δε θα έχει το ίδιο πρόβλημα που είχε στη Νέα Υόρκη λόγω κλίματος και τα toilet breaks του θα είναι πιο σύντομα.

«Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν είναι έτσι και χρειαζόταν να αλλάξω μέχρι και τις κάλτσες μου. Εδώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό, γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα breaks και λιγότερα παράπονα» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο άλλη μια φορά πως δεν έχει κάνει κάτι που είναι εκτός κανονισμού.

Ρωτήθηκε ωστόσο και για το θέμα του εμβολιασμού με αφορμή τις δηλώσεις του στο παρελθόν, όπου αμφισβητούσε την αξιοπιστία του.

Σε ελληνικά ΜΜΕ ξεκαθάρισε τη θέση του, ωστόσο στις ΗΠΑ ήθελαν μια δημόσια τοποθέτησή του.
Μόνο που δεν την πήραν, καθώς, όταν τον ρώτησαν αν έχει εμβολιαστεί, έλαβαν την εξής απάντηση: «Συγγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να σας πω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr