Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή το νέο κάλεσμα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη

 Σκληρή ανακοίνωση για την στάση της αντιπολίτευσης και του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα σχολιάζει την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της πανδημίας αλλά και την τακτική του “τζόγου” στα θέματα υγείας των πολιτών. Καυτηριάζει επίσης και το κάλεσμα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: 

«Τη στιγμή που οι πολίτες δίνουν σκληρή μάχη και το Σύστημα Υγείας υφίσταται πίεση ο κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των «νεοαγανακτισμένων» κι από την άλλη κραυγάζει ότι «η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ προσθέτοντας ότι «με τις ενέργειές του υπονομεύει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία».

 «Μονίμως ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών» υπογραμμίζει η ΝΔ αναφέροντας ότι «χθες τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν κατάληψη στο ΑΠΘ. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας».