Απάντηση στα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη και Παναγιωτόπουλο στον Έβρο

«Ο φράχτης στον Έβρο 
ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον ήθελε και δεν τον θέλει», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη των υπουργών Νίκου Παναγιωτόπουλου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον Έβρο.

Και συμπληρώνει: «Ο φράχτης όμως δημιουργήθηκε, για να μας δίνει την ευχέρεια να διαχειριζόμαστε ζητήματα προσφύγων και μεταναστών, με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Έτσι υπερασπιζόμαστε πρωταρχικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την ασφάλεια της χώρας».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του είχε αναφέρει: «Όταν η ανικανότητα συναντάει την απόγνωση, τότε έχουμε εικόνες σαν αυτές από την επιθεώρηση των δύο υπουργών στον Έβρο. Ο κ. Μητσοτάκης στην απέλπιδα προσπάθεια του να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη μισή χώρα με άπνοια, δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά σοβαρά εθνικά θέματα στήνοντας κακόγουστα επικοινωνιακά σόου με πρωταγωνιστές υπουργούς του.

Η δε εικόνα του κ. Χρυσοχοΐδη να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες την ώρα που καίγονται για 5η μέρα τα Βίλια, είναι επιεικώς τραγική. Αλλά δε φταίει ο ίδιος, εντολές του αρχηγού του επιτελικού μπάχαλου εκτελεί. Να τους χαίρεται και να τον χαίρονται»