«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί με το ψέμα, την εξαπάτηση, το μίσος, τον διχασμό και τους τραμπουκισμούς», τονίζει η Πειραιώς

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

, Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε ότι αφορά στις δηλώσεις του για την έξοδο της χώρας μας από την Ενισχυμένη Εποπτεία.

«Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δηλώσεις του, το μόνο που κάνει είναι να παραπέμπει σε ένα εφιαλτικό παρελθόν, που οι Έλληνες θυμούνται με τρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί με «το ψέμα, την εξαπάτηση, το μίσος, τον διχασμό και τους τραμπουκισμούς».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων, με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου. Με το ψέμα, την εξαπάτηση, το μίσος, τον διχασμό και τους τραμπουκισμούς. Με δυσβάσταχτους φόρους και περικοπές, με το τσάκισμα της μεσαίας τάξης, με την περιθωριοποίηση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Με σκληρή μάχη κατά του λαϊκισμού η χώρα παρέμεινε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Η Ελλάδα σήμερα βγήκε από το καθεστώς της Ενισχυμένης Εποπτείας κι έχει γυρίσει σελίδα. Παρά τις διαρκείς εξωγενείς κρίσεις βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης κι αντιμετωπίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δηλώσεις του, το μόνο που κάνει είναι να παραπέμπει σε ένα εφιαλτικό παρελθόν, που οι Έλληνες θυμούνται με τρόμο».

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon