«Ο κ. Κάτσης, στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με ”φίλους παιδοβιαστών”», αναφέρει η ΝΔ

Την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση σχολίασε η Νέα Δημοκρατία. Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του ο κ. Κάτσης ανέφερε ότι στη ΝΔ «ξεπλένουν σεξισμό οι φίλοι παιδοβιαστών».
Ειδικότερα,  «στο κόμμα του κ. Τσίπρα χάθηκε η τσίπα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στο προκλητικό tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση. 

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτσης, στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με “φίλους παιδοβιαστών”», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 Αναλυτικά:

 «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτσης, στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με “φίλους παιδοβιαστών”, υιοθετώντας για πρώτη φορά επίσημα άθλια συνθήματα και hashtags του βούρκου των υπογείων της Κουμουνδούρου! Στο κόμμα του κ. Τσίπρα χάθηκε η τσίπα. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Κάτσης θα είχε ήδη διαγραφεί! Στον ΣΥΡΙΖΑ της χυδαιότητας και του Πολακισμού είναι απλώς ένας ακόμη “άξιος” εκφραστής της κεντρικής γραμμής!».