Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν από τη μία την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη την καταγγέλλουν επειδή ανοίγει τον τουρισμό

Να πάρει θέση για τα όσα δήλωσε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, η οποία χαρακτήρισε το άνοιγμα του τουρισμού «εγκληματικό λάθος», κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, «η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτίου με τον γνωστό αντιπολιτευτικό οίστρο χαρακτήρισε “εγκληματικό λάθος” το άνοιγμα του τουρισμού. “Η κυβέρνηση έκανε και το εγκληματικό λάθος, για να δείξει ότι έχουμε τεράστιο success story, ανοίγουμε τον τουρισμό και καταργούμε τις μάσκες…”, είπε συγκεκριμένα».

«Από τη μια, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν στις τουριστικές περιοχές προσπαθώντας να προσεταιριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη, όπως ακριβώς έκαναν και πέρυσι, καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ανοίγει τον τουρισμό», συνεχίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της και καταλήγει:

«Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του, η άποψη της κ. Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος».

Τι είχε πει η Θεανώ Φωτίου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση έκανε το εγκληματικό λάθος. Για να δείξει ότι έχουμε success story, ανοίγουμε τον τουρισμό και κατήργησε τις μάσκες, χωρίς να της το έχουν πει οι ειδικοί. Και το κάνει αυτό με τη μάσκα, για να μην πληρώσει τα 534 ευρώ, να ενισχύσει δηλαδή την εστίαση και τον τουρισμό…».