Ο κοροναϊός έχει δυσκολέψει τη δουλειά των αθλητών σε μέγιστον βαθμό.

Δεν είναι μόνο οι διαφορετικές αγωνιστικές συνθήκες που ζουν οι παίκτες, όντας στην λεγόμενη «φούσκα» του Ορλάντο αλλά και το γεγονός πως ο κόσμος λείπει. Και η απουσία του έχει στοιχίσει σύμφωνα με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τόνισε πως για να παίζει αυτή τη στιγμή κάποιος μπάσκετ στο ΝΒΑ, λόγω της πανδημίας, θα πρέπει να το αγαπάει.

«Συνηθίζω όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Έχει μια περίεργη δυναμική. Δεν έχω παίξει σε άδειο γήπεδο εδώ και πολύ πολύ καιρό. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, από τότε που κανείς δεν με έχει παρακολουθήσει να παίζω. Αυτό είναι σπουδαίο. Πρέπει να αγαπάς το μπάσκετ, για να είσαι εδώ! Προσπαθώ να βρω αυτόν τον νέο ρυθμό», υποστήριξε αρχικά ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αναμφίβολα μου αρέσει να παίζω μπροστά σε φιλάθλους. Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που κάνουν το παιχνίδι. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα. Προς όλους εσάς που έρχεστε να με δείτε, μου λείπετε κι ελπίζω μια μέρα πως θα επιστρέψουμε εκεί που είμαστε. Οι φίλαθλοι λείπουν πολύ. Ελπίζω πως μια μέρα η πανδημία θα περιοριστεί και θα παίρνουμε όλα τα μέτρα που χρειάζονται, για να μπορέσουμε να τους φέρουμε στο γήπεδο ξανά. Οι οπαδοί, είναι κάτι τεράστιο για τον αθλητισμό».

πηγή:to10.gr

Πηγή: parapolitika.gr