Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπως και εθελοντές

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατία
ς βρέθηκε την Τετάρτη επισκέφτηκε στην Καλαμάτα το νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύονται οι διασωθέντες του ναυαγίου στην Πύλο.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλο Μαρινάκη, την υποψήφια βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, τον συντονιστή Διαγραμματειακού ΝΔ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τη γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, τους υποψήφιους βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη, Περικλή Μαντά, Μαρία Ελένη Γυφτέα, Παναγιώτα Κουμάντου και Παναγιώτα Νίκα, καθώς και τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Μεσσηνίας Γιάννη Δούζη.

Τα στελέχη ενημερώθηκαν για την κατάσταση των διασωθέντων ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν διασωθέντες που διαμένουν προσωρινά στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Εκεί, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΟΠΚΕ, του ΕΚΑΒ, καθώς και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τους οποίους και ευχαρίστησαν για το έργο και την προσφορά τους.

Τέλος, τα μέλη του κλιμακίου επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Καλαμάτας, όπου ο διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, υποναύαρχος Λ.Σ. Τρύφωνας Κοντιζάς είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει εκτενώς για το τραγικό περιστατικό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος.