Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, είναι το πρόσωπο της παγκόσμιας playlist του Spotify.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου
, είναι η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου, στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, φιγουράρει στην παγκόσμια playlist του Spotify.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα, επιλέγει μία Ελληνίδα ερμηνεύτρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του – EQUAL – μαζί με τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι η ενίσχυση της φωνής των γυναικών στην διεθνή δισκογραφία, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να είναι η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου.

Επίσης, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist – EQUAL Greece – με τις τελευταίες τεράστιες επιτυχίες της, “Υπάρχω Για Σένα” και “Έξαψη”, με το πρώτο να το συναντάμε και στην παγκόσμια playlist – EQUAL Global – που απαριθμεί σχεδόν ένα εκατομμύριο followers.

Αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και πριν περίπου δύο χρόνια τα διεθνή μέσα έκαναν αναφορά για την πρώτη drive-in συναυλία, παγκοσμίως, την περίοδο του κοροναϊου.

H αγαπημένη ερμηνεύτρια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της, καθώς, μόλις ολοκλήρωσε το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων της, τόσο στο θέατρο Παλλάς όσο και στο RadioCity στη Θεσσαλονίκη, αποσπώντας μόνο θετικά σχόλια. Ενώ σύντομα, έρχεται το νέο της single, καθώς και το νέο Live album, με τίτλο “Μια Νύχτα Στο Παλλάς”. ​

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η τραγουδίστρια στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify

Πηγή: parapolitika.gr