«Ας αφήσουμε και μία πιθανότητα μήπως αγαπιούνται τα παιδιά», είπε για τα σχόλια που γίνονται συνήθως για τα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπής της σχολίασε ένα βίντεο με ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» όπου η Κατερίνα Καινούργιου σχολίαζε τη διαφορά ηλικία στη σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου.

Η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα το δικό της ξεκαθάρισμα.

«Είναι μεγάλο θέμα αυτό τώρα. Είναι το θέμα για τη διαφορά ηλικίας στη φημολογούμενη σχέση ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου που είναι εκείνη 26 και ο Πέτρος είναι 63, 66», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Είναι γραφικό να μιλήσω εγώ για αυτό», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού και ζήτησε από τους συνεργάτες της να πουν εκείνοι τη γνώμη τους.

Αφού μίλησαν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας η Ναταλία Γερμανού πήρε ξανά τον λόγο και είπε: «Ο μεγαλύτερος στη σχέση -είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα- είναι ο “σα δε ντρέπεται”, ο μικρότερος στη σχέση -είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα- είναι ο “τι του βρήκε\τι της βρήκε, κάτι θα θέλει από αυτόν\αυτήν (λεφτά, φήμη)”».

«Ας αφήσουμε και μία πιθανότητα μήπως αγαπιούνται τα παιδιά», δήλωσε αναφερόμενη στα σχόλια που γίνονται συνήθως για τα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας.

Πηγή: parapolitika.gr