Η «Beautiful People» Pr-Events είναι πάντα δίπλα σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τους με έμπρακτο τρόπο.

Γι’ αυτό το λόγο όλη η ομάδα της και ο CEO της εταιρείας, Χάρης Σιανίδης, βρέθηκαν στο Γηροκομείο Αθηνών ώστε να συνδράμουν και να προσφέρουν πολύτιμα αγαθά πρώτης ανάγκης όπως: τρόφιμα, υγειονομικό υλικό και είδη καθαρισμού και απολύμανσης.

AdTech Ad

Η συγκέντρωση του κόσμου ήταν καθηλωτική μιας και μαζεύτηκαν πάνω από 5 τόνοι προϊόντων ενώ αρωγός επικοινωνίας σε αυτή την προσπάθεια ήταν η εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου.

 Γιάννης Διονυσόπουλος, Κωνσταντίνος Κεραμίδας, Χάρης Σιανίδης
Γιάννης Διονυσόπουλος, Κωνσταντίνος Κεραμίδας, Χάρης Σιανίδης

Άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Αθήνας, από την επαρχία και το εξωτερικό κινητοποιήθηκαν και μάζεψαν τρόφιμα και πολύτιμα αγαθά, γεμίζοντας 5 τεράστιες αποθήκες που υπάρχουν μέσα στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου, όπου διαμένουν 140 ηλικιωμένοι.

Ο Διευθυντής, Κωνσταντίνος Κεραμίδας και όλο το προσωπικό, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την πράξη αυτή, ευχαρίστησαν τον κόσμο που πέρασε και βοήθησε ακόμα και με την πιο μικρή συνεισφορά και τόνισαν ότι μετά την τεράστια ανταπόκριση, είναι πλέον πλήρεις από τρόφιμα και υλικά πρώτης ανάγκης.

Ναταλία Δραγούμη - Γηροκομείο Αθηνών
Ναταλία Δραγούμη – Γηροκομείο Αθηνών

Αυτό που επείγει από την επόμενη μέρα είναι η μεγάλη έλλειψη σε ιατρικό εξοπλισμό, όπως απινιδωτές, καρδιογράφους, καροτσάκια, τροχήλατα νοσηλείας, οξύμετρα, πιεσόμετρα, μετρητές ζαχάρων, θερμόμετρα, επαγγελματικές σφουγγαρίστρες και ειδών απολύμανσης!

Ευχαριστούμε από καρδιάς και εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλους τους φίλους και υποστηρικτές της εταιρείας μας που συνέδραμαν και πρόσφεραν σε αυτή την πρωτοβουλία για τη στήριξη του Γηροκομείου Αθηνών, αλλά και για όλες τις ευπαθείς ομάδες που το έχουν πραγματική ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι.

Πηγή: parapolitika.gr