Η Ναστάζια Μητροπούλου υπήρξε το «κορίτσι του Θέμου» στην εκπομπή «Όλα» που τα παράτησε όλα και γύρισε στο χωριό της. Ανέφερε ότι ο σύντροφός της την ζήλευε απίστευτα.

Μια συγκλονιστική αποκλειστική συνέντευξη για την βάρβαρη κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» η Ναστάζια Μητροπούλου.

Όπως αποκάλυψε, από την κακοποίηση που δέχθηκε κόντεψε να μείνει παράλυτη. «Έχω κάνει 2 εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη. Ήταν σπασμένη η μέση μου. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύντροφός της την ζήλευε απίστευτα. «Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα» εξήγησε.

«Πλέον είμαι ελεύθερη από όλα τα βάσανα που είχα τόσο καιρό. Έχει μείνει μόνο το σωματικό μέρος πια» είπε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι γυναίκες έχουμε δύναμη αλλά φοβόμαστε» σχολίασε σχετικά με το ότι αποκάλυψε τον Γολγοθά που βίωσε.

Τα ψυχικά της τραύματα, όπως επεσήμανε, δεν έχουν γιατρευτεί ακόμα. «Είχα προτάσεις για δουλειά αλλά είχα κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Δεν μπορούσα άλλο».

Όσον αφορά στις αποκαλύψεις του ελληνικού #metoo, η Αναστασία Μητροπούλου τόνισε ότι είναι ηρωίδες όσες γυναίκες μίλησαν, ενώ αποκάλυψε ότι έκλαιγε όταν άκουγε τις καταγγελίες.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί όλες τις πληροφορίες:

Πηγή: parapolitika.gr