Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε ότι ένιωθε ηττοπάθεια, καθώς δεν ήταν και η καλύτερη αγωνιστικά παίκτρια.

Τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε ότι ένιωθε ηττοπάθεια, καθώς δεν ήταν και η καλύτερη αγωνιστικά παίκτρια του Survivor.

«Δεν είχα μέσα στο παιχνίδι σοβαρές κόντρες. Οι φιλίες που δημιουργήθηκαν ήρθαν πολύ φυσικά. Ανάλογα ποια οπτική έχεις ή ποιους έχεις δίπλα σου… Θυμάμαι στο πρώτο αγώνισμα έβλεπα τα μπούτια της Σάρας και της Ειρήνης (Κολιδά) και έλεγα παιδιά αυτές πρέπει να είναι τρομερές. Το διαπίστωσα και μετέπειτα. Είναι πολύ δύσκολο να τρέχεις σε 40 βαθμούς, με υγρασία… Υπάρχει η πίεση ότι πρέπει να κερδίσω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

«Πολλές φορές περνούσα δίπλα από τον παρουσιαστή, που ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και άκουγα “Η Λάουρα προσπαθεί”. Και για κάποιον λόγο ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν στην Ελλάδα. Είχα τρομερή ηττοπάθεια, δεν είχα μάθει το αγωνιστικό κομμάτι. Στη ζωή μου χόρευα χιπ χοπ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

Πηγή: parapolitika.gr