«Εγώ είμαι αυτό το κάτι άλλο. Είναι αυτό το παιδί και έχει αυτή τη μαμά. Το λέω από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Παύλο» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Για τον γιο του συζύγου της Νάσου Γαλακτερού, τον Παύλο μίλησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πολύ ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο του συζύγου της και την συμμετοχή του στο Survivor.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στον ρόλο που έπαιξε η μητέρα του, Τέτα Λεονταρίδου στο να μπορέσει να αναπτυχθεί μεταξύ τους αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός.

«Ο Παύλος μου αρέσει πάρα πολύ με τα κοτσιδάκια, θέλω να τα κρατήσει. Ο Παύλος έχει όντως πρόβλημα με τη μέση του και κάνει και και μια δουλειά που απαιτεί να κουβαλάει.

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που δεν έχουν ταμπέλες. Εκτός από το μητέρα και το μητριά υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ορίζεται και δεν υπάρχει κάποια λέξη να το περιγράφει.

Εγώ είμαι αυτό το κάτι άλλο. Είναι αυτό το παιδί και έχει αυτή τη μαμά. Το λέω από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Παύλο.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει μια πολύ σπουδαία μαμά που βοήθησε σε όλο αυτό. Το να είμαστε όλοι μαζί, δεν βοήθησα μόνο εγώ, δεν βοήθησε μόνο ο Παύλος, βοήθησε η Τέτα.

Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια” είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Πηγή: parapolitika.gr